In Referens

Ett program för helhetens bästa

Företagsledningen har initierat ett omfattande program som nu är inne i en första fas, en Effektanalys. Under Effektanalysen involverar programmet många personer från olika delar av Preem. Målet med Effektanalysen är ett beslutsunderlag bestående av en transitionsplan. Denna skall baseras på analys av affärsstrategier, affärsmodeller, processer och information samt en framtagen lösningsarkitektur.

Quadras uppdrag

Quadras uppgift är att bistå Preem med metodkompetens under Effektanalysfasen. Analys av nuläget genomförs tillsammans med Programledningen, detta för att fastställa vilka delar som skall tas med i programmets fortsatta arbete.

Arbetet med att skapa ett underlag för programmets fortsatta framdrift bedrivs med hjälp av workshops, där Quadras faciliterar.

Quadras uppdrag innefattar även att stödja med specialistkompetens inom valda områden så som lösningsarkitektur och modellering. Vidare skall Quadras agera stöd och rådgivare till Preems Programledare och programledning. I uppdraget samverkar Quadras med Cordial, Forefront och aRway.

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta oss

Vi är inte på plats just nu med skicka ett meddelande så återkommer vi snarast.