Project Companion
Med stöd av Project Companion erbjuder vi affärsorienterad projekthantering på webben. Lösningarna ger dig stöd att leverera dina projekt i tid och inom budget och med hög kvalitet så att du får nöjda kunder och lönsamma affärer.
www.projectcompanion.com

Consort
Tillhandahåller tjänsten Marriage Counselling® (MC) vilken handlar ytterst om att skapa tydliga samarbetsformer och effektiv kundnytta mellan olika företag. Förmågan att förebygga och lösa konflikter och bygga långsiktiga relationer grundade på ömsesidigt förtroende – Att skapa förtroendekapital.
www.consort.se

Vår företagssfär

Achange är ett ungt och snabbrörligt, men erfaret företag med kvalificerade partners. Vi lever och verkar i ett företagssammanhang som består av välrenommerade företag i sin bransch. Våra närmaste samarbetsföretag är tre till antalet och heter:

Cordial
Strategikonsulter inom Affärsarkitektur och affärsmodellering. Cordial är en managementrådgivare som hjälper företag och organisationer i Sverige och internationellt att framgångsrikt förändra, förädla och förnya sina affärsmodeller.
www.cordial.se

Forefront Consulting Group
IT och Managementkonsulter som stödjer från strategi till IT-utveckling.
www.ffcg.se

aRway

aRway stödjer kunder att utveckla sin verksamhet, genom att tillföra ledande metoder och verktyg samt medarbetare med spetskompetens inom verksamhetsmodellering
www.arway.se

Ansökan

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, ppt, pptx.
Kontakta oss

Vi är inte på plats just nu med skicka ett meddelande så återkommer vi snarast.