Hos Achange hittar du seniora experter på affärsdriven förnyelse och förändringsledning.

Achange är ett ungt företag som består av erfarna, förnyelseorienterade chefer och seniora program-/projektledare. Alla med gedigen erfarenhet från genomförande av företagsutveckling, transformationer, verksamhetsutveckling och ledarskap i många olika positioner. Vi kombinerar vår egen erfarenhet med våra samarbetspartners, vårt nätverk samt väl beprövade metoder och verktyg.

Inom Achange brinner vi för att göra dig framgångsrik i ditt förändringsarbete och i din ambition att genomföra strategisk förflyttning. Achange består av generösa lagspelare som gärna delar sina erfarenheter, verktyg och metoder i syfte att nå ett bestående resultat. Vi vill att du lyckas!

Vårt namn

Achange står för att skapa en förändring och förbättring med bestående resultat, A Change. Vi brinner för att göra dig framgångsrik och ge dig verktygen att fortsätta din förändringsresa!

Tillsammans med våra samarbetspartners och vårt kunniga nätverk säkerställer vi den kompetens och erfarenhet som dina verksamhetsutmaningar behöver!

Vår Mission

Leverera rätt kompetens för just ditt behov och alltid säkra att du kan leda arbetet vidare när vi är klara!

Kontakta oss

Vi är inte på plats just nu med skicka ett meddelande så återkommer vi snarast.