In Nyheter, Seminarietillfällen
Vill du ta täten i utvecklingen av en effektivare och mer dynamisk offentlig sektor?
Utmaningarna som den offentliga sektorn står inför kräver att du som strategisk ledare kan utvecklas till en visionär genomförare med bra metoder och verktyg för att kunna skapa en livskraftig organisation.
är du politiker, chef, facklig ledare inom kommun, landsting, statlig myndighet eller ledare inom privat organisation verksam inom den offentliga sektorn? Vi erbjuder ledarutvecklingsprogrammet som ger dig verktygen att möta dina utmaningar inom offentlig sektor.
Innovation

Struktur, kultur och kundnytta

Under detta program går vi tillsammans med erfarna ledare igenom aktuella utmaningar för offentlig sektor. Utgångs- punkten är att utmaningarna kräver ledare som vågar förnya, förändra och ompröva och som förmår skapa och driva ett systematiskt förhållningssätt i hela organisationen. inom ramen för detta för- hållningssätt får förnyelse och innovation en nyckelroll.

Programmet stannar inte vid inspiration kring ledarskapet. Vi tar det vidare i reflektion och praktik med aktuella utmaningar i din vardag.

Tillsammans sätter vi upp agendan för hur vi som nätverk går vidare med att skapa grund för ett systematiskt förhållningssätt och leda förnyelse och innovation i offentlig sektor. Vi förbereder initiering av projekt i våra egna organisationer.

Vår målsättning med programmet är att:

  • Inspirera
  • Ge kunskap kring metoder och verktyg
  • Forma best practice för strategiska förändringsprogram
  • Bygga nätverk
  • Initiera konkreta projekt

Klicka här för detaljerad information.

Varmt välkommen till en inspirerande och kunskapsintensiv utbildning!

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta oss

Vi är inte på plats just nu med skicka ett meddelande så återkommer vi snarast.