Karriär

  • Är du en driftig förändringsledare som brinner för att få andra att lyckas med sin utveckling och förnyelse?
  • Har du genomfört stora förändringsprojekt eller transformationsprogram?
  • Har du lång erfarenhet av ledarskap i en linjeroll?

Achange söker kontinuerligt nya partners som brinner för att hjälpa andra ledare och verksamhetsansvariga i deras ambition att genomföra strategisk förflyttning eller som under en period vill vara företagets tillfälliga chef.

Som managementkonsult på Achange stimuleras du av att pendla mellan arbete i ledarrollen i såväl linje som förändringsprojekt eller agera som coach eller rådgivare i en förändringsprocess. Du räds inte att ta dig an operativa frågeställningar eller svara för att föra den strategiska dialogen med beslutsfattare och ledning.

Vi är alla kvalificerade ledare med omfattande erfarenhet av ledarskap, omfattande förändringsprocesser, företagsetablering och vidareutveckling av verksamheter. På Achange ser vi arbetet med våra kunder som en laginsats!  Vi värnar därför kompletterande kompetenser och samarbetet mellan oss och våra partners. Vi är övertygad om att ett prestigelöst förhållningssätt mellan kollegor, samarbetspartners och uppdragsgivare bygger förtroende och skapar mervärden för kund och för dig.

Ansökan

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, ppt, pptx.
Kontakta oss

Vi är inte på plats just nu med skicka ett meddelande så återkommer vi snarast.